Zoran Babić na čelu Aerodroma "Nikola Tesla"?

Bivši šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić, trebalo bi da bude postavljen na čelo aerodroma "Nikola Tesla", dok bi sadašnji direktor tog preduzeća Saša Vlaisavljević preuzeti "Koridore Srbije".

Novinari nisu uspeli da dobiju komentar Babića na ove navode, dok je Vlaisavljević ostao nedostupan, a prema nezvaničnim saznanjima, trenutno koristi slobodne dane i više se neće vraćati u fotelju Aerodroma.

Pre političke karijere Babić je uglavnom radio po lokalnim firmama u Vrnjačkoj Banji i okolini. Svoj uzlet doživeo je prelaskom iz radikala u naprednjake. Ipak, u javnosti je najviše upamćen po izjavama koje je davao dok je bio šef poslaničke grupe naprednjaka. Svakako, najpoznatiji je njegov govor u kome je nekoliko puta pominjao letelicu - vazduplohov. 

Sa druge strane, Vlaisavljević je na čelu Aerodroma "Nikola Tesla" od avgusta 2014. godine, a pre toga je bio direktor "Jat ervejza". Obavljao je funkciju pomoćnika gradonačelnika, a jedno vreme je bio i u vrhu Privredne komore Srbije.Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklamu ispod, unapred smo zahvalni: