Ništa od toga ti omoti ne mogu da sakriju

Vučićevi omoti na gotovo svim sutrašnjim novinama mogu mnogo toga da sakriju.

Recimo, gola dupeta i seks u Parovima, ložačke tekstove o novim srpskim super-oružjima, reviziju Đinđićeve smrti i priču o tome kako su Šiptar i Kum zapravo doneti mrtvi u Meljak, a ubijeni su ko zna gde. Mogu ti omoti da prekriju i brutalne napade na svakoga ko kritikuje Vučića, ne samo političke oponente, već i sasvim obične ljude. Mogu da sakriju i otužne Vučićeve PR tekstove o sebi koje je platio našim parama.

Ono što ti omoti ne mogu da sakriju je sedam nevinih žrtava iz helikoptera. Ne mogu da sakriju ni delić skandala i afera Siniše Malog. Ne mogu da sakriju protivustavno smanjenje penzija. Ne mogu ti omoti da sakriju ni sve one glupave, idiotske izmišljene afere o špijunima, atentatu u Jajincima i bezbroj drugih. Ne mogu da prekriju ni suspendovanje države i rušenje u Savamali. Ne mogu da sakriju ni tragično prekinut život nesrećnog čoveka koji se ubio na radnom mestu u "Goši", na istom onom radnom mestu koje je trebalo da mu obezbedi život, a ne smrt.

Ništa od toga ti omoti ne mogu da sakriju. Ne zato što ovaj domaći medijski otpad ništa od tih tema na naslovne strane uopšte ni ne stavlja, već zato što se toliko toga nakupilo da ne bi mogla da ga prekrije ni AV reklama veličine cele Srbije.

Zato u nedelju izađite i glasajte. Što je dosta, dosta je. Ovo zlo mora da stane.


Nenad Milosavljević

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklamu ispod, unapred smo zahvalni: