Za SNS bez straha

Kad Mančester junajted igra protiv Jedinstva sa Uba, igrači Mančestera nikada pre utakmice po medijima ne provociraju igrače Jedinstva, jer je to naprosto besmisleno. Mančester je toliko superioran, da im je dovoljno da izađu na teren, pregaze ih, i još pride smanje gas posle 4:0 kako ih ne bi ponizili. To mu dođe fer plej.

Srpska napredna stranka ima drugi problem: uveravaju nas da su superiorni skoro ko Mančester, da će da pregaze svakog kandidata koji im se nađe na putu, ali se sve vreme ponašaju ko oni trećeligaši iz okoline Kragujevca kojima se jednom prilikom prevrnuo traktor kada su krenuli na utakmicu u susedno selo, pa su svi uglas počeli da viču: "Izgibosmo ki Mančester!"

Da se ne plaše Jeremića, Jankovića i ostalih , valjda bi naprednjaci ovu kampanju odigrali ko Mančester protiv Jedinstva sa Uba, a ne ko trećeligaši iz Kragujevca koji su traktorom krenuli na utakmicu.

Pa je nastradala čak i naša koleginica Nataša Jeremić, koja je formacijski supruga Vuka Jeremića, te je neki Milenko iz SNS optužio Natašu da je glavni diler droge u Srbiji.

Posle te izjave dođe vam da ga pitate: "Milenko, na kojim li si ti drogama, keve ti?"

Iz nastupa SNS medijskih potrčkarala i raznih drugih SNS fantoma, potpuno je jasno: naprednjaci je obuzeo neki čudnovat strahić, zvani paničica.

Pa bi trebalo da imaju slogan: "Za SNS bez straha!"


Draža Petrović
Kolumna za dnevni list Danas

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklamu ispod, unapred smo zahvalni: