Pokrenuta akcija - "pošaljite Martinoviću sliku s protesta"

Na društvenim mrežama pokrenuta je kampanja "Ja sam organizator", u okviru koje građani šefu poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandru Martinoviću šalju svoje fotografije sa uličnih "Protesta protiv diktature".

"Kao što znate, Aleksandar Martinović je pre nekoliko dana na RTS-u pokazivao fotografije nekih od učesnika protesta i nazvao ih organizatorima. Taj potez naravno osuđujemo jer predstavlja jasno targetiranje učesnika i pokušaj zastrašivanja", ocenili su organizatori kampanje. 

Oni su u tekstu kojim su pozvali u kampanju na Fejsbuku dodali da su odlučili da ovog vikenda budu "dobre volje" i pomognu Martinoviću da se odmori od traženja njihovih slika i "posveti se farbanju jaja". 

Dodaje se da će za to vreme Martinoviću slati fotografije na njegovu službenu adresu na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, gde radi kao predavač. 

"Bilo bi dobro da ga zatrpamo sa što više poruka. Slike takođe možete postavljati i na vaše društvene mreže uz hashtag #jasamorganizator", navodi se u tekstu.

Izvor: N1

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklamu ispod, unapred smo zahvalni: