Brat HDZ-ovke i načelnice općine prijetio mještanima

U općini Vrsi 43-godišnji muškarac je verbalno napao i prijetio dvojici mještana, a potom ih pokušao napasti špatulom

Zbog predizborne nervoze u općini Vrsi u razmaku od 20 minuta policija je zabilježila dva međusobno povezana incidenta, piše Zadarski.hr. Jučer oko 14.40 sati u Ulici kneza Branimira 43-godišnji G.V. je špatulom skidao oglase konkurentske političke opcije s oglasne ploče.

Nakon što su ga dvojica mještana pitala zašto to radi, G.V. je verbalo napao 52-godišnjaka i 27-godišnjaka, a potom ih je pokušao fizički napasti zamahujući prema njima sa špatulom. U ulici Put Gospe od Jasenova, dvadeset minuta kasnije 29-godišnji A.P. je verbalno napao 60-godišnjaka vezano uz prethodni incident.

Kako piše Zadarski.hr, čovjek sa špatulom je Goran Vukić, brat HDZ-ovke i aktualne načenlice općine Sandre Vukić. Incident u Branimirovoj ulici je snimljen, a kratki video napada objavljen je na Facebook stranici Pokreta mladih Općine Vrsi, a ispod njega se nalazi opis samog napada kojeg prenosimo u cijelosti.

"Prije sat, dva, igrom slučaja snimljen je nevjerojatan događaj. Objavljujemo snimku da vidite istinu s vlastitim očima. Prvo je brat od načelnice Sandre Vukić, Goran Vukić, zaustavio Marina Perinića (Malac) i pitao ga je li on kandidat za načelnika, na što mu je on odgovorio da nije već njegov brat Luka. 

Zatim odlazi skidati naše plakate sa špatulom te dolazi do verbalnog okršaja s Mateom Perinićem kad mu je prijetio da će ga zaklati i fizički ga napada te mu sa špatulom prolazi blizu vrata! Pri tome je ranio Marina Perinića, sina od Matea. 

Policija je pozvana, i još uvijek se čeka da dođu na očevid. Zgroženi smo s ovim događajem! Zar se trebamo bojati za svoje živote jer smo se upustili u politiku, jer želimo bolje za sve Vas?"

Izvor. Vijesti.hr

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklamu ispod, unapred smo zahvalni: