Vučić: Obećavam da ću vas uvek voleti

Aleksandar Vučić obratio se okupljenim građanima sa stepeništa Skupštine Srbije, odakle im je pre polaganja zakletve poručio da će iz dana u dan osećati boljitak i obećao im da će ih uvek voleti.

"Polako, ali sigurno ćete iz dana u dan osećati bljitak. Nemojte da gledate unazad, gledajte unapred, gledajte u zemlju svoje dece, a ne u zemlju sovjih dedova", poručio je Vučić svojim pristalicama koje su došle ispred Skupštine Srbije da prate polaganje zakletve sa video bimova koji su postavljeni.

On je rekao da je ponosan na sve rezultate koje je u prethodnom periodu postigao, na svaki kilometar autoputa, hiljade radnih mesta i poručio da je još mnogo posla pred njim.

"Kao predsednik obećavam vam da ću u vaše ime čivati mir i stabilnost, čuvati i braniti vas i da ću vas uvek voleti - Vas građane Srbije i da ću se uvek boriti za Vašu decu kao i za moju", rekao je Vučić.

Citirajući Lao Cea, on je parafrazirao izreku i rekao da je mnogo hrabar čovek "jer mnogo volim Vas i najviše na svetu volim Srbiju".

Svoje obraćanje završio je rečima: 'ajde sad zdravo, 'odoh ja da radim.

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklamu ispod, unapred smo zahvalni: