Siniša Mali: "Vučić će odlučiti da li ću ostati gradonačelnik"

Dok javnost nagađa koja će biti sledeća funkcija Siniše Malog, gradonačelnika koga mediji nazivaju odlazećim od kada je Aleksandar Vučić sa funkcije premijera poručio da "Mali više neće biti gradonačelnik Beograda", Siniša Mali predstavlja medijima njegove planove za razvoj grada u narednih pet godina.

Mali objašnjava da će o njegovoj političkoj sudbini odlučivati predsednik Vučić.

Za navode da će uskoro postati ministar za investicije, ili šef kabineta Ane Brnabić, Mali kaže da su spekulacije, koje ne želi da komentariše te da je fokusiran na funkciju koju trenutno obavlja.

- Svi zaboravljate da ja jesam i dalje gradonačelnik Beograda, tom funkcijom bavim se odgovorno, i potpuno sam posvećen tome. Moj plan je da iz dana u dan radim svoj posao - istakao je Mali. Na pitanje da li time želi da kaže da će ostati na toj poziciji do raspisivanja izbora, on odgovara "ja to nisam rekao, to ćemo da vidimo". Da li je razgovarao sa Vučićem njegovoj izjavi da "Mali više neće biti gradonačelnik Beograda", Siniša je izbegao da odgovori, otkrivajući ipak da će upravo Vučić odlučivati o njegovoj političkoj budućnosti.

- Gospodin Vučić je predsednik ove države i on je taj koji će na kraju rešiti šta će i kako će biti - ukazao je Mali.

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklame ispod, unapred smo zahvalni

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklame ispod, unapred smo zahvalni: