Zabilježeno zlostavljanje djeteta u Zagrebu: majka prijetila da će kćer baciti pod auto

'Ja vas pitam da li nam treba još jedan slučaj malenog Denisa? I zašto su institucije opet zakazale? '

Na Facebook profilu gospođe Kornelije Janđel objavljen je video na kojem je zabilježeno zlostavljanje malog djeteta. Naime, u Novom Jelkovcu u Zagrebu, gospođa Janđel, koja je bila očevidac svega, snimila je majku koja je prijetila svojoj djevojčici od nepune dvije godine.

Kako gospođa tvrdi, majka je prijetila djevojčici da će je baciti pod auto, a kada je stigla policija majka je sebe i djevojčicu počela udarati šakom poglavi i zaprijetila da će kćer baciti na pod ako joj se policajci približe.

Objavu gospođe Janđel, kao i video koji je snimila, prenosimo u cijelosti:

"Poslala sam mail na razne institucije, tv i novinarske kuce. U nasem kvartu (Novi jekovec) nažalost živi jedna djevojka (ne mogu je nazvati majkom) koja ima djevojčicu od 2 nepune godine. To dijete je s njom proživljavalo pakao. Ona to dijete sustavno maltretira. Tuče je, čupa za kosu, psuje, prijeti da će je dat u dom...

A sinoć se desilo nešto na šta nisam mogla okrenuti glavu, oko 23 sata cujem vani viku i dreku izadem na balkon kad ona sa malom vani malena sjedi u triciklu, a ova iz petnih žila viče na dijete dok mala od umora plače. U jednom momentu iz njenih usta izade UBIT ĆU TE!! OĆEŠ SAD DA TE POD AUTO BACIM PI... TI materina ! Znači sledila sam se...

Normalno rekla sam joj šta to radi od djeteta i da ga prestane zlostavljat i maltretirat. Na šta je ona meni dobacila da je to dijete Turčina i da se oni tako odgajaju da kaj mi Hrvati znamo. Odmah sam joj rekla da ću joj pozvat policiju. Dok sam otisla po mob ona je nastavila svoj šou program, kad je vidjela da zovem i pričam sa policijom dala je petama vjetra.


Policija je brzo došla na teren i krenuli su u potragu za njom. Na kraju su nabasali na nju ispod mog balkona. Kada ih je vidjla isčupala je malu iz tricikla i krenula u bjeg. Oni za njom. Tu počinje cjela drama za malenu... Policija joj pokušava uzet malu, ona se ne da i počinje sebe i malu udarat šakom u glavu.

Malena vrišti i plače... Policajci se odmiču zbog sigurnosti malene. Ona se prijeti da ce bacit malu o pod ako joj se približe. Policija zove pojačanje i uskoro i hitnu. Malenu su uspjeli uzet od nje i predali je baki... Nju su odveli u bolnicu (prepostavljam psihijatriju). Dok se sve to dešavalo skupilo se dosta ljudi, a njih bar 20- tak je reklo kako su u više navrata prijavljivalo centru i policiji.

U više navrata su joj oduzimali malenu i opet vraćali nazad. Ja vas pitam dali nam treba još jedan slučaj malenog Denisa? I zasto su institucije opet zakazale? Do kada ce stradavat nevina bića zbog našeg sustava? Molim vas da sherate ovaj post kako bi nesto promjenili i kako se ovakve stvari vise ne bi dogadale."

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklame ispod, unapred smo zahvalni

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklamu ispod, unapred smo zahvalni: