Aleksandar Vulin: Nastaviću da govorim istinu

Još niko nije rekao da sam slagao bilo šta što sam rekao, nekome se moja oštrina sviđa, nekome i ne sviđa, ali niko još nije polemisao sa onim što sam rekao, izjavio je novi ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Vrlo često su to pokušavali da skrenu na lični plan, ali niko još nije rekao da to što sam govorio i govorim nije istina, kazao je Vulin. On je naglasio da će uvek govoriti istinu, jer misli da je to "u korist svih nas". Mislim da se naš narod i zemlja mogu braniti jedino istinom, rekao je i dodaje da će nastaviti da govori istinu.

Vulin podseća da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u skladu sa Ustavom, vrhovni komandant vojske i "njegova reč će se slušati i poštovati". Naša politika će biti baš onakva kako je Vučić formulisao kada je došao na mesto ministra odbrane, a to znači politika vojne neutralnosti, uporne, tvrdoglave, žilave borbe za suverenitet i interese Srbije, naglašava Vulin.

Povodom kritika iz opozicije da nije dovoljno kvalifikovan za mesto ministra odbrane, Vulin kaže da još nije bio na nekoj funkciji a da je opozicija rekla da je kompetentan.

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklame ispod, unapred smo zahvalni

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklame ispod, unapred smo zahvalni: