Nova tuča Srba u Grčkoj, grupa Novosađana pretukla mladića iz Beograda

Beograđanin L.T. (18) je u sredu hitno avionom prebačen iz Atine u Beograd zbog ozbiljnih povreda koje mu je u Lefkadi nanela grupa Novosađana, potvrđeno je za N1 u Ministarstvu spoljnih poslova.

"Pretučenom mladiću je smrskana ruka, ima otvorene rane na kolenima, i u petak ga čega operacija", rekli su Blicu na Vojno medicinskoj akademiji.

Grupa Novosađana koja se sumnjiči da ga je pretukla je uhapšena i u petak bi trebalo da budu izvedeni pred istražnog sudiju u Grčkoj na saslušanje.

Prema nezvaničnim informacijama, sukob je izbio na Lefkadi, u utorak oko 3 sata.

Sukob mladića i grupe iz Novog Sada nastao je, navodno zbog devojke povređenog Beograđanina.

Kako prenosi Blic, njegova devojka je od grupe mladića iz Novog Sada zatražila upaljač, što je jedan od mladića shvatio kao povod za flert. Njen dečko, koji je bio iza nje se tada primakao, zagrilo svoju devojku i sa njom nastavio šetnju. To je, međutim iziritiralo momka iz Novog Sada, koji je najpre verbalno počeo da provocira Beograđanina, a zatim ga napao i fizički. U napadu su učestvovala i trojica prijatelja Novosađana, koji su momka iz Beograda oborili na asfalt počeli da ga šutiraju.

Povređeni mladić je, posle napada zatražio lekarsku pomoć. Završio je u bolnici, a zatim je hitno prebačen za Beograd na VMA.

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklame ispod, unapred smo zahvalni

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklame ispod, unapred smo zahvalni: