Otvoreno pismo, Željko Mitrović tvrdi da ne duguje porez

Pink ne duguje ni jedan jedini dinar poreza, što se može lako proveriti u poreskoj upravi, saopštio je večeras u Otvorenom pismu vlasnik Pinka Željko Mitrović.

On tvrdi da predsednik Adrija Medija Grupe (AMG) Aleksandar Rodić ovih dana "bavi ispitivanjem" da li ova televizijska kuća duguje neki porez. Mitrović smatra da Rodić jedini u Srbiji nije "razumeo da se polemiše i raspravlja o Aleksandru Rodiću, a ne o Aleksandru Vučiću".

"Svi u Srbiji znaju, i mi domaći, ali i svi stranci, koliko si se puta okrenuo i obrnuo oko svoje, ali i tuđih osa", navodi Mitrović.

"Prvo je bilo, Srbijo izvini, pa odmah zatim, Vučiću izvini, pa opet, Izvini Srbijo, pa opet Izvini Vučiću", ukazuje Mitrović i konstatuje da je Rodić uvek voleo one koji su ga prezirali, a prezirao one koji su ga voleli.

"Ti nikako da shvatiš da Srbija više nije brvno, a da građani, političari, pa i biznismeni nisu više ovnovi", ocenio je Mitrović i naglasio da je Srbija, i sa Rodićem i bez njega, "na dobrom putu".

"I ne svrbi tebe što u Srbiji raste javna potrošnja, već te svrbi i što više nema tajne potrošnje", zaključuje Mitrović.

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklame ispod, unapred smo zahvalni

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklame ispod, unapred smo zahvalni: