Šok načelnika: Dočekao me bojkot u režiji bivše načelnice, zaposlenici su nestali i ne javljaju se

Načelnik Općine Vrsi, 26-godišnji Luka Perinić, požalio se na situaciju koja ga je zatekla nakon pobjede nad dotadašnjom načelnicom Sandrom Vukić. Kako kaže, zatekao ga je svojevrsni bojkot, piše 057.info. 

Tvrdi kako nakon pobjede na lokalnim izborima svakodnevno nailazi na poteškoće u režiji bivše načelnice Sandre Vukić. Naime, bivša načelnica nije došla na primopredaju vlasti 13. lipnja, što prema njemu, prikazuje političku kulturu i neprihvaćanje izbornog poraza. 

Osim toga, po dolasku u Općinu nije zatekao nijednog djelatnika, za koje saznaje kako su trenutno koriste stari i novi godišnji odmor, a navodno se putem privatnih kanala može čuti kako će nakon isteka godišnjeg odmora otići na bolovanje. Pokušao ih je kontaktirati putem raznih kanala, međutim, ne uspijeva ih dobiti.

Navodi i kako je u općini zatekao prazna računala s kojih su, prema njegovim saznanjima, u izbornoj noći 2. kruga izbora izbrisani svi podaci, tako da nije imao uvid u niti jedan službeni dokument, stoji u priopćenju na 057.info.

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklame ispod, unapred smo zahvalni

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklame ispod, unapred smo zahvalni: