Umjesto na požarištu s vatrogascima, ministar na Wimbledonu, svaka čast na ''prioritetima''

Finale su u prvom redu pratili ministar financija Zdravko Marić, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i Janica Kostelić

Već i vrapci na grani znaju da je Marin Čilić igrao finale Wimbledona s Rogerom Federerom te da je, nažalost, izgubio meč.

Među svjetski poznatim facama koji su pratili meč bili su britanski kraljevski par, holivudski glumci, britanski, ali i hrvatski političari.

Finale su u prvom redu pratili ministar financija Zdravko Marić, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković te državna tajnica za sport Janica Kostelić.

Taj potez nije propustila komentirati oporba, a najglasniji među oporbenim redovima, bili su SDP-ovci Arsen Bauk i Gordan Maras.

Bauk je na FB-u sarkastično poručio: 'Tko se usudi prozvati članove Vlade što rade u Wimbledonu, taj je protiv Hrvatske', a Maras je istoj društvenoj mreži napisao ovo: 'Ministar unutarnjih poslova umjesto na požarištima u Dalmaciji sa vatrogascima, gleda tenis na Wimbledonu u Londonu. Svaka čast na prioritetima ministre'.

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklame ispod, unaprijed smo zahvalni

Podržite održavanje stranice Kolumne klikom na reklame ispod, unapred smo zahvalni: